ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ ЗА НОСК


NOSK, филтър за нос е система за лична филтрация на въздуха, която е клинично доказана, че намалява вдишването на замърсители, алергени и опасни вещества. NOSK е конструиран с двойни меки назални филтри, които леко се плъзгат в ноздрите, които се задържат на място от тънка ивица, практически невидима за тези около вас.

Двойните меки филтри за нос на NOSK са пълни с микрофибри, които филтрират микро частиците, без да пречат на естественото Ви дишане. NOSK филтрите блокират опасни вещества, като микроскопични прахови частици, въздушен прах и полени, химикали, подобрявайки качеството на въздуха, който дишате.

НОСК е много лесен за използване: просто поставете NOSK в носните кухини. Вдишайте през носа си, за да поставите филтъра на място. Издишайте и филтърът ще се свие, за да може въздухът да изтече. За да го премахнете, просто внимателно плъзнете NOSK от носните кухини напред.

Хората, които страдат от лека астма, алергии или които искат да подобрят носното си дишане, могат да използват NOSK, като решение без лекарства. NOSK може да се използва, когато имаме алергия, астма, дихателен дистрес или за по-лесно дишане. Производителят не препоръчва употреба за лица, които са си пробили носовете или септума.

Да, NOSK е за многократна употреба, но препоръчваме внимателно да го изплакнете в чиста вода между употребите.

NOSK  НЕ Е лекарство! Той е без странични ефекти, така че може безопасно да се използва заедно с други лекарства.

Да. В независими лабораторни изследвания е доказано, че NOSK филтрите филтрират прах и алергени над 1 микрон.

NOSK се основава на дългогодишни изследвания и е проектиран от топ специалисти по „уши, нос и гърло“. NOSK се побира удобно в носа ви, като ви дава свобода да говорите и дори да ядете, като същевременно осигурявате несравнимо облекчаване на алергията.

NOSK може да се използва навсякъде и е идеален за употреба:

  • Индустриални и опушени райони
  • На строителни обекти
  • Посещение на болницата
  • В салона за нокти
  • В метрото
  • Във фабриката
  • В гаража
  • Докато шофирате

NOSK е направен от стерилни медицински материали и N95 филтър. Пластмасовата лента, която държи NOSK сигурно на място, е направена от мека и гъвкава нетоксична POE.

NOSK е безопасен, без лекарства, латекс, лепило, без алергени. NOSK е регистрирана и изброена с CE и FDA в САЩ. NOSK премина тестове за вредни химикали, съединения и елементи от Института за тестване на околната среда и търговията в Корея.

NOSK не крие рискове за здравето, но силно се препоръчва внимателно да се спазват всички инструкции. Консултацията с лекар се препоръчва за тези, които наскоро са претърпели операция на носа / носа или страдат от някакво състояние, свързано с носа, носната кухина или синусите, включително, но не само; язви, лезии, кръвоизливи, инфекции, подуване, лицева болка / налягане, освобождаване от отговорност, треска и / или всякакви нарушения на съня или дишането, като сънна апнея. NOSK не се препоръчва да се използва повече от 12 последователни часа. Не се препоръчва повторна употреба на NOSK без внимателно изплакване на филтъра в чиста вода. NOSK може да причини издутина, когато се постави в носната кухина, това не е постоянно и ще изчезне при отстраняване на продукта. NOSK е проектиран с ваше удобство, но ако усетите дискомфорт, отстранете филтъра веднага.

Ако свързващият щифт се счупи и филтърът не се измъкне от носната кухина, внимателно избутайте външността на носа си навътре, за да предотвратите по-нататъшното мигриране на филтрите в носните ви кухини. След това натиснете пръстите надолу, плъзгайки се от моста към върха на носа си, за да избутате филтрите навън. Ако някоя част от NOSK все още остане в ноздра, използвайте останалото парче от клипа, за да премахнете филтрите, като леко ги издърпате надолу. Ако устройството все още остава в ноздра, затворете противоположната ноздра и издухайте през другата ноздра. Ако все още не можете да премахнете назалния филтър, използвайки някой от гореспоменатите методи, свържете се с лекар.