ПРЕДПАЗНА МАСКА ЗА ДЕЦА ПРИ ЗАМЪРСЕН ВЪЗДУХ 


ПОРЪЧАЙ МАСКА ЗА ДЕЦА

НЕ Е НАЛИЧНА!!!

Ето как изглежда МАСКАТА ЗА ДЕЦА:

МАСКА ЗА ЛИЦЕ ЗА ДЕЦА с висока степен на защита KN95*

Детските маски за лице са разработени специално за деца изложени на замърсен въздух. Подходящи са за деца с белодробни проблеми, алергии, асма, задух или деца изложени на мръсен въздух или често, посещаващи болнични заведения.

Маските KN95 могат да подпомогнат вашите усилия в борбата с вируси, бактери и инфенкции в преходните сезони или по време на епидемия. Предпазните маски за защита на дихателните пътища не са гаранция за 100% защита срещу вируси, инфекции и замърсители. Носенето на маска на максимален брой хора увеличава шансовете за ограничаване преноса на зарази. Предпазните маски за защита на дихателните пътища са сигурно средство за защита при замърсен въздух и доказано успешно спират вдишването на ФПЧ и замърсители на  във въздуха с размер ≥ 0.3µm.

3D технологията на маската позволява на децата да се чувстават удобно, без за закрива погледа или да пада лесно.

  • Размерът пасва перфектно на морфологията на детското лице**
  • Удобна: иновативен 3D дизайн, който лесно се напасва към детското лице
  • Иновативана 4 слойна технология от нетъкан текстил със защита KN 95
  • Пълно покритие от ухо до ухо: напълно блокира мръсния въздух
  • Лесно дишане: лесно проникване на чистия въздух
  • Лека, мека и дишаща материя
  • За многократна употреба: маската се използва докато не се намокри или скъса

**Размерът е подходящ за деца от 3 до 10 години

В опаковка от 1 брой 

Продължителността на употреба на маската е в зависимост от замърсеността на средата, в която се използват и честота на употреба. Максималната ефективност на защита е гарантирана до 96 часа употреба. Да се използва по предназначение и само при необходимост. Препоръчва се максимален престой с маската до 8 часа на ден.
При силно замърсен въздух, както в големите градове, например, е добре да се сменя на около 2 месеца.

ВАЖНО!!! МАСКАТА НЕ СЕ ПЕРЕ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ МОКРИ.

Осигурете чист от прах и полени въздух на Вашите деца, чрез новата предпазна маска на NOSK!

Дали се придвижвате пеш или с колело в града, дали е започнал отоплителния сезон и тецове и кюмбета работят с пълна пара…, дали имате алергии към прах или полени … това за Вас вече няма значение, ако ползвате ПРЕДПАЗНА МАСКА ЗА ДЕЦА ПРИ ЗАМЪРСЕН ВЪЗДУХ против фини прахови частици, прах , полени и мръсотия…

ИНФОРМАЦИЯ ЗА МРЪСНИЯ ВЪЗДУХ В МОМЕНТА:

УПОТРЕБА:

Външно! Поставят се на лицето така, че да покриват устата и носа.

  1. Преди да поставите маската се уверете, че ръцете Ви са чисти. Извадете маската от опаковката
  2. Поставете маската върху чиста и подсушена кожа на лицето, като се уверите, че покрива плътно зоната на устата и носа.
  3. Моделирайте  маската с помощта на стягащите ластици и и гъвкавата лента в зоната около носа, така че да е удобна за носене и дишане.

състав: слой 1 нетъкан текстил (non-woven fabric 25%) спира ФПЧ 5-10 µm , слой 2, пресовани полимерни влъкна (melt blown fabric, 25%) спира ФПЧ 2,5-5 µm, слой 3 нетъкан текстил (non-woven fabric 25%) спира ФПЧ с размер ≥ 0.3µm, слой 4 топлопресован памук (heat sealing cotton,25%) подобрява комфорта при носене.

Условия за съхранение: съхранявайте на сухо място при температура от +5°С до + 40°С. Дръжте далече от пряка слънчева светлина. Изхвърляйте на обозначените за това места!

Сертификати: